Jdi na obsah Jdi na menu

Časopis 2/14

15. 3. 2014

 Ahoj!

Ano, já vím, že už je polovina března.. Vím, že únor už je dávno za námi, a že jsem tu s tímto článkem hodně pozdě. Ale mou omluvou je prostě jen to, že jsem absolutně neměla čas na napsání článku.. A tak už to teď nebudu zdržovat a vrhám se na článek.

Jelikož jsme v únoru někteří slavili svatého Valentýna, byl v časopisu jako dárek Valenstýnský mix dárků - v mém případě to byla malá tabule orámovaná růžovým srdíčkem a k ní malá sada růžových kříd. 

V časopisu se ukrývá článek s názvem "Miluji tě (skoro) 100 způsoby!", který je samozřejmě o lásce - a to snad o všech jejích podobách.  V Zápisníku čarodějky, který ej tentokrát dvojstránkový. najdete tipy na to, jak probudit svou životní energii, přečtete si jak se řekne "Miluji tě" ve dvanácti jazycích, přečtete si něco málo o Valentýnkách, valentýnské květomluvě, budete si moct vyrobit dáreček s názvem "Planoucí srdce", zjistíte, jaký totem se k vám hodí a dokonce si přečtete pár valentýnských citátů. Dále se dozvíte taky, co dělat abyste "ho" odradily a můžete si zasoutěžit v článku "Kočičí svátek". Budete mít možnost vystřihnout si také valentýnskou hru a otestujete se v testu "Vysněný kluk".  A horoskop se tentokrát jmenuje "Proroctví šesti chutí".

Co se komiksu týče, jmenuje se Dvanáct protálů I., tudíž je to tentýž komiks jako v časopisu 3/03 :)

V ČASOPISU JAKSI NENÍÍ NAPSÁNO, KDY VYJDE BŘEZNOVÉ ČÍSLO!!


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

http://irmuskalair.blog.cz/ - Časopis

15. 3. 2014 20:37

Bohužel tenhle nemám :"(
Ale příští březnové číslo vychází 20. tak to si snad koupím ;3