Jdi na obsah Jdi na menu

Časopis 3/14

29. 3. 2014

 Ahoj!

Blíží se konec března a já jsem tu s týdenním opožděním s článkem o březnovém čísle časopisu Witch. A proto nebudu zdržovat.

Březnový dárek je naprosto roztomilý. Musím se přiznat, že mě už je maličko menší, ale nevadí. Je to strašně roztomilá čelenka s růžičkou a dvě malé sponečky ve fialové barvě a je to nejvíc roztomilý♥ Já bych v tom padala asi jak blbec, ale pro ségru e to hodí a mě se líbí jenom to, jak to vypadá :) 

V časopisu se hned na první straně nachází Zápisník čarodějky, ve kterém se tentokrát dozvíme co ja pravdy na pověře o rozbití zrcadla, přečteme si něco málo o petrželi, vyložíme si význam snů v Čarodějném snáři, budeme si moct vytvořit jarní masku pro krásu a taky se dozvíme něco málo o velikonočních vajíčkách. Na dalších stranách nechybí nějaká stránka zajímavostí, kde jsou čtyři bezvadné a využitlené tipy. Dále se v časopisu nachází rady, jak zahnat zloděje času (se soutěží!), test s názvem Tajemství tvého štěstí, pár zásad Kodexu opravdového přátelství a na závěr horoskop pod názvem Jaro, konečně jsi tady!

Komiks navazuje tam, kde minule skončil - a samozřejmě se opakuje s komiksem v časopisu 4/03. Jmenuje se Dvanáct portálů II.

V ČASOPISU OPĚT CHYBÍ DATUM VYDÁNÍ DUBNOVÉHO ČÍSLA :/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

laila - Otazka

1. 5. 2014 19:19

Prepacte ze sa to tu pytam ale nezda sa vam, ze sa witch opakuje? Ved ten pribeh ide odzaciatku ci mne sa to len zda? (PS witch citam 10 rokov :D )

*Sofii* - http://irmuskalair.blog.cz/

31. 3. 2014 18:58

Taky ho mám :)) Jjjj ten dárek je roztomiloučky :33
Škoda že není datum dalšího čísla :/

Ivett - Re: http://irmuskalair.blog.cz/

31. 3. 2014 20:42

To je♥ Jo, to je škoda, ale tak dočkáme se :)

*Sofii* - Re: Re: http://irmuskalair.blog.cz/

5. 4. 2014 16:23

Nejsem si jstá ale myslím že vycházi 24.4 :)))